Advocaat Almelo

Bent u op zoek naar een deskundige advocaat in Almelo die gespecialiseerd is in letselschade en huurrecht? Lefers Advocaten heeft meer dan twintig jaar ervaring in de advocatuur op het gebied van mishandeling, sportletsel of een medische fout. Sinds 1994 is Jan Lefers actief als advocaat, waarbij hij eerst een lange tijd heeft gewerkt bij JPR Advocaten in Enschede. Vanaf januari 2015 volgt Jan zijn droom en is hij een eigen advocatenkantoor begonnen waarbij hij wordt ondersteund door Larissa Ormel, Marjan Dankbaar en Roy Dams

Advocaat Almelo met een specialisme in letselschade en huurrecht

Bij JPR Advocaten heeft Jan Lefers zich gespecialiseerd op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Het kantoor voert tevens het Keurmerk Letselschade, waardoor slachtoffers van letselschade weten dat Lefers Advocaten onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand geeft.

 

Mocht Jan Lefers u niet kunnen helpen, dan zegt hij dat ook eerlijk. Zo houdt Jan Lefers zich niet bezig met arbeidsrecht en echtscheidingen. Hij kan u eventueel wel doorverwijzen naar een deskundige advocaat uit zijn uitgebreide netwerk die u van dienst kan zijn. Wanneer u graag meer informatie wilt over huurrecht of letselschade kunt u onze website in alle rust doornemen. Wanneer u specifieke vragen hebt over advocaat Almelo kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoon 0545-725925 of vul ons contactformulier in. Wij zullen uw vraag of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.

Vrijblijvend gesprek