Home » Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade Advocaat Hengelo nodig? Lefers Advocaten is een gespecialiseerd letselschade advocatenkantoor in de omgeving van Hengelo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

Letselschade kan een aantal oorzaken hebben:

Daarnaast kan het zijn dat uw naaste is overleden. Als nabestaande hebt u dan ook schade, hoe cru dat ook klinkt. Dit noemen wij overlijdensschade. Uw geliefde krijgt u er niet mee terug, maar er kan wel gekeken worden hoe de financiële gevolgen van zo’n overlijden kunnen worden gecompenseerd.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Jaarlijks tienduizenden overlijdensgevallen door werken met gevaarlijke stoffen
Geplaatst op 13 oktober 2021

Elk jaar overlijden naar schatting meer dan 40.000 mensen aan een beroepsziekte die veroorzaakt is door blootstelling aan een gevaarlijke stof. Door een gebrekkige registratie is de relatie tussen de gezondheidsschade en werkzaamheden echter lastig aan te tonen.

Dronepiloot die fietster verwondde moet letselschadevergoeding betalen
Geplaatst op 23 september 2021

Een man die in mei 2020 een fietster verwondde met zijn drone, heeft een betalingsregeling getroffen voor het vergoeden van letselschade. De fietster werd geraakt door de drone nadat het onbemande vliegende vaartuig door een windvlaag boven het fietspad terechtkwam. De vrouw kreeg de drone vervolgens tegen haar hoofd en liep daarbij blijvend oogletsel op.

Een derde van ondernemers niet verzekerd tegen letselschade
Geplaatst op 17 september 2021

Uit een onderzoek van de bank Knab blijkt dat niet alle ondernemers een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Zo heeft binnen de persoonlijke dienstverlening 67 procent een aansprakelijkheidsverzekering. Binnen de bouwsector is dit 81 procent.