Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

'Weer daders uit woonomgeving slachtoffers en nabestaanden’
Geplaatst op 17 april 2018

Er gaan steeds meer geluiden op om een gebiedsverbod in te stellen dat nabestaanden en slachtoffers van een misdrijf beter moet beschermen.

Wetsvoorstel vergoeding affectieschade aangenomen door Eerste Kamer
Geplaatst op 12 april 2018

Dinsdag 10 april jl. heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen dat de vergoeding van affectieschade regelt.

AMC ontwikkelt zelf medicijn wegens forse prijsstijging farmaceut
Geplaatst op 9 april 2018

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam heeft bekend gemaakt zelf een medicijn te gaan ontwikkelen voor de behandeling van patiënten met cerebrotendineuze xanthomatose.