Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Oud-werknemers Defensie kunnen geleden schade claimen
Geplaatst op 24 maart 2020

Het gerechtshof in ’s-Hertogenbosch besloot onlangs dat vier voormalige onderhoudsmonteurs van Defensie de door hun werkzaamheden veroorzaakte gezondheidsschade kunnen claimen.

Piloot onwel door ‘fume event’ tijdens landing
Geplaatst op 18 maart 2020

Afgelopen januari raakte een co-piloot van British Airways onwel tijdens een landing op luchthaven Londen Heathrow. De co-piloot had naar alle waarschijnlijkheid te veel vliegtuiggassen ingeademd.

Financiële tegemoetkoming voor slachtoffers van geweld in jeugdzorg
Geplaatst op 9 maart 2020

Mensen die als kind slachtoffer werden van geweld in de jeugdzorg, krijgen een financiële compensatie van 5.000 euro. De slachtoffers hadden in het verleden allen te maken met psychisch, lichamelijk en seksueel geweld.

in verband met het coronavirus hebben wij maatregelen genomen.

Lees hier meer
X