Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Bayer verzet zich tegen klachten over onkruidverdelger Roundup
Geplaatst op 28 mei 2020

Bayer – de chemieproducent van de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup – blijft bij het standpunt dat glyfosaat veilig is. Glyfosaat is het hoofdbestanddeel van de veelbesproken onkruidbestrijder.

Nabestaanden vliegtuigramp Germanwings eisen meer smartengeld
Geplaatst op 19 mei 2020

Vijf jaar geleden eiste een vliegramp met een Germanwings-toestel in Frankrijk 150 levens. De copiloot van het toestel crashte opzettelijk in de bergen bij Seyne-les-Alpes.

Betere hulp voor politiemedewerkers met PTSS
Geplaatst op 15 mei 2020

Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en de korpsleiding van de politie hebben vastgesteld dat de ondersteuning van politiemedewerkers die tijdens hun werk letsel oplopen, moet verbeteren. Ook moet de afhandeling van letselschadezaken sneller plaatsvinden. Op deze manier wordt de druk op de politiemedewerkers verminderd. Re-integratie bij de politie blijft daarbij het uitgangspunt.

in verband met het coronavirus hebben wij maatregelen genomen.

Lees hier meer
X