Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Preventie beroepsziekten door gevaarlijke stoffen kan gerichter
Geplaatst op 28 juli 2020

Volgens wetenschappers Anjoeka Pronk (TNO) en Roel Vermeulen (Universiteit Utrecht) kan de preventie van beroepsziekten die te herleiden zijn aan blootstelling aan gevaarlijke stoffen veel gerichter. Niet iedereen die aan een stof wordt blootgesteld wordt namelijk ziek. De mensen die ziek worden, worden dat bovendien niet op hetzelfde moment.

Dubbel slachtoffer bij letselschade na verkeersongeval
Geplaatst op 15 juli 2020

Het Algemeen Dagblad kopte onlangs dat een slachtoffer van een verkeersongeval vaak niet één, maar twee keer slachtoffer is. Door het ongeval zelf én door de afhandeling van de letselschade.

’Meer zwaar letsel door elektrisch rijden’
Geplaatst op 9 juli 2020

Steeds meer mensen schaffen een elektrische auto aan. Volgens onderzoekbureaus Trend-Rx en Automotive Insiders stijgt door deze toename ook het aantal verkeersongevallen met zwaar letsel.