Categorie: Columns

Nieuwsbericht: Aaltens Nieuws

20 augustus 2018
In het blad Aaltens Nieuws is een nieuwsbericht gepubliceerd over Lefers Advocaten. Lees het hele artikel online.
ColumnsMeer lezen

Column – Veel bescherming voor kinderen bij verkeersongevallen

23 januari 2018
Achterhoek Nieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. Lees hier het hele artikel. VEEL BESCHERMING VOOR KINDEREN BIJ VERKEERSONGEVALLEN Paula (8 jaar) speelt buiten. Tijdens het spelen in een 30-km-zone let zij niet op bij het oversteken van een weg en wordt zij door een auto aangereden. Zij(…)
ColumnsMeer lezen

In de pers

20 maart 2017
Achterhoek Nieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. Lees hier het artikel Aangereden door een buitenlands motorvoertuig: een praktijkvoorbeeld Je rijdt met je racefiets op een fietspad in de mooie Achterhoek. Plotseling word je aangereden door een links afslaande Roemeense vrachtwagen. Gewond en versuft word je naar het(…)
ColumnsMeer lezen

In de pers

24 januari 2017
Achterhoek Nieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. Schuldloze derde kan makkelijker zijn schade verhalen Stel u zit als passagier in een auto of op een bromfiets, die betrokken raakt bij een verkeersongeval. U lijdt schade, maar het is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Kunt u(…)
ColumnsMeer lezen

In de pers

15 september 2016
Achterhoek Nieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. De advocaat Aansprakelijkheid bij aanrijdingen Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding. U heeft schade geleden en wilt de veroorzaker aansprakelijk stellen voor uw schade. Wie is aansprakelijk in welke situatie?   Welk type verkeersdeelnemer? De wetgever heeft in de(…)
ColumnsMeer lezen

Aansprakelijkheid bij aanrijdingen: de mogelijkheden op een rijtje

20 juni 2016
Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding. U heeft schade geleden en wilt de veroorzaker aansprakelijk stellen voor uw schade. Hoe gaat dat in zijn werk? Wie helpt u daarbij? De hoofdregel in Nederland is dat ieder zijn eigen schade moet dragen, tenzij men kan aantonen dat een ander aansprakelijk(…)
ColumnsMeer lezen