Categorie: Letselschade

Column – Verhaal van letselschade ook mogelijk bij eenzijdige aanrijdingen

15 januari 2019
Achterhoek Nieuws heeft op 8 januari jl bijgaande column geplaatst. Lees hier het hele artikel. Verhaal van letselschade ook mogelijk bij eenzijdige aanrijdingen Stel, u rijdt in deze wintertijd met uw auto over een gladde weg en krijgt een aanrijding. U heeft schade geleden en wilt de veroorzaker aansprakelijk stellen(…)
LetselschadeMeer lezen

Ongelukken tijdens het werk

7 maart 2018
Stel: je bent chauffeur. Je werkt bij een bedrijf en zit veel achter het stuur. Dat kan op een vorkheftruck zijn in het magazijn, op een vrachtwagen, als pakketbezorger, als postbode of als bezorger van boodschappen. Maar ook de thuiszorgmedewerker, die onderweg is van het ene adres naar het andere(…)
LetselschadeMeer lezen

Gewonde inzittende en schuldloze personen

21 juli 2017
Gewonde inzittende en schuldloze personen: verhaal van letselschade is vaker mogelijk dan u denkt! Binnen het verkeersrecht geldt dat alle motorvoertuigen verplicht zijn verzekerd voor aansprakelijkheid. Mocht u dus slachtoffer worden van een verkeersongeval en het motorvoertuig dat de schade heeft veroorzaakt is aansprakelijk, dan hebt u een goede kans(…)
LetselschadeMeer lezen

Letselschade: een letselschade advocaat kost u niets

3 mei 2017
U heeft letselschade. Hoe vindt u een goede belangenbehartiger? Neem de tijd. Vraag aan anderen wie goed is. Denk daarbij aan de onafhankelijke vrijwilligers van Slachtofferhulp. Ga het internet op en zoek op “letselschade advocaat”. Laat u niet imponeren door mensen die roepen dat ze geen advocaat, maar wel specialist(…)
LetselschadeMeer lezen

In de pers

6 maart 2016
Achterhoek Nieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. De advocaat Ski-ongevallen: tips over wat te doen In deze tijd van het jaar gaan veel mensen op wintersport. Onbezorgd plezier op de piste. Maar wat nu als er iets mis gaat en je letselschade oploopt? Realiseer je allereerst dat(…)
LetselschadeMeer lezen

In de pers

20 juli 2015
Achterhoeknieuws heeft een nieuwe column geplaatst van Jan Lefers. Letselschade: wat is een goede belangenbehartiger? U heeft letselschade. Waar moet u op letten als u een belangenbehartiger zoekt? Neem de tijd. Vraag aan anderen wie goed is. Denk daarbij aan de onafhankelijke vrijwilligers van Slachtofferhulp. Zoek iemand die bij u(…)
LetselschadeMeer lezen