Wie zijn wij?

Jan Lefers

Advocaat sinds 1994. Heeft gewerkt in Brabant, maar het oosten trok hem als echte Tukker weer terug. Jarenlang gewoond en gewerkt in de Achterhoek. Ondernemer. No-nonsense.

Specialist op het gebied van letselschade en huurrecht. Werkt principieel alleen voor slachtoffers en regresnemers. Doet veel voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers.

Nicole Dekker

Advocaat bij Lefers Advocaten sinds 2018. Achterhoekse van origine. Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Werkervaring bij een verzekeraar. Houdt zich bezig met huurrecht en letselschade. Enthousiast en nuchter.

Waarom Lefers Advocaten?

  • Betaalbaar
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Aandacht
  • Persoonlijk
  • Regelen als het kan, procederen als het moet

Larissa Ormel

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Begonnen als kandidaat notaris in Arnhem. Teruggekeerd naar de Achterhoek en jarenlang als officemanager gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Regelneef. Toegankelijk. Zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Marjan Dankbaar

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Opgegroeid en wonend te Eibergen. Ruime ervaring als juriste bij twee deurwaarderskantoren in de Achterhoek. Opgewekt, vriendelijk en een echte bourgondiër.

Roy Dams

Boekhouder met jarenlange ervaring op advocatenkantoren. Duidelijk, recht door zee en secuur. Zet de puntjes op de i in de financiële administratie.

Lefers Advocaten

Eerlijk en helder.

Jan Lefers is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Hij staat ingeschreven in het Register Letselschade, de opvolger van het Keurmerk Letselschade, waardoor slachtoffers van letselschade weten dat ze bij Lefers Advocaten onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand krijgen.

Nicole Dekker is advocaat sinds 2018. Zij specialiseert zich op het gebied van letselschade en huurrecht. Zij heeft vele cursussen gevolgd op deze rechtsgebieden. Daarnaast heeft zij gewerkt bij een verzekeraar en een bank. Specialiseert zich op het gebied van letselschade en huurrecht.

Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durven de specialisten van  Lefers Advocaten dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten zijn de advocaten van Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van hun aanpak.