Wie zijn wij?

Jan Lefers

Advocaat sinds 1994. Heeft gewerkt in Brabant, maar het oosten trok hem als echte Tukker weer terug. Jarenlang gewoond en gewerkt in de Achterhoek. Ondernemer. No-nonsense.

Specialist op het gebied van letselschade en huurrecht. Werkt principieel alleen voor slachtoffers en regresnemers. Doet veel voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers.

Jan Lefers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschade
– Huurrecht – bedrijfsruimte
– Huurrecht – woonruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Steve van Alen

Advocaat bij Lefers Advocaten sinds 2021. Opgegroeid en wonend in de Achterhoek. Opleiding Rechten in Nijmegen met de nadruk op letselschade. Heeft werkervaring op een notariskantoor. Secuur, vriendelijk en ijverig.

Waarom Lefers Advocaten?

  • Betaalbaar
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Aandacht
  • Persoonlijk
  • Regelen als het kan, procederen als het moet

Larissa Ormel

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Begonnen als kandidaat notaris in Arnhem. Teruggekeerd naar de Achterhoek en jarenlang als officemanager gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Regelneef. Toegankelijk. Zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Kimberly Karlsson

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Opgegroeid en wonend in Goor. Na haar rechtenstudie in Groningen gewerkt bij een gemeente. Vriendelijk. Hulpvaardig en punctueel.

Anne te Woerd

Administratief medewerker bij Lefers Advocaten. Ruime ervaring bij een deurwaarderskantoor en in de horeca-administratie. Opgegroeid in Groenlo, nu wonend in Lichtenvoorde. Sociaal. Leidt financieel alles in goede banen.

Roy Dams

Boekhouder met jarenlange ervaring op advocatenkantoren. Duidelijk, recht door zee en secuur. Zet de puntjes op de i in de financiële administratie.

Lefers Advocaten

Eerlijk en helder.

Jan Lefers is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Nicole Dekker is advocaat sinds 2018. Zij specialiseert zich op het gebied van letselschade en huurrecht. Zij heeft vele cursussen gevolgd op deze rechtsgebieden. Daarnaast heeft zij gewerkt bij een verzekeraar en een bank. Specialiseert zich op het gebied van letselschade en huurrecht.

Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durven de specialisten van  Lefers Advocaten dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten zijn de advocaten van Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van hun aanpak.