Wie zijn wij?

Jan Lefers

Advocaat sinds 1994. Heeft gewerkt in Brabant, maar het oosten trok hem als echte Tukker weer terug. Jarenlang gewoond en gewerkt in de Achterhoek. Ondernemer. No-nonsense.

Specialist op het gebied van letselschade en huurrecht. Werkt principieel alleen voor slachtoffers en regresnemers. Doet veel voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers.

Jan Lefers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschade
– Huurrecht – bedrijfsruimte
– Huurrecht – woonruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jan Lefers is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van Personenschade (ASP), Vereniging van huurrecht-advocaten (VHA), Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Geschillencommissie Advocatuur.

Steve van Alen

Advocaat bij Lefers Advocaten sinds 2021. Opgegroeid en wonend in de Achterhoek. Opleiding Rechten in Nijmegen met de nadruk op letselschade. Heeft werkervaring op een notariskantoor. Secuur, vriendelijk en ijverig.

Steve van Alen is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (Nova), de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Geschillencommissie Advocatuur.

Waarom Lefers Advocaten?

  • Betaalbaar
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Aandacht
  • Persoonlijk
  • Regelen als het kan, procederen als het moet

Larissa Ormel

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Begonnen als kandidaat notaris in Arnhem. Teruggekeerd naar de Achterhoek en jarenlang als officemanager gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Regelneef. Toegankelijk. Zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Kimberly Karlsson

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Opgegroeid en wonend in Goor. Na haar rechtenstudie in Groningen gewerkt bij een gemeente. Vriendelijk. Hulpvaardig en punctueel.

Marjan Dankbaar

Juridisch medewerker bij Lefers Advocaten. Opgegroeid en wonend te Eibergen. Ruime ervaring als juriste bij twee deurwaarderskantoren in de Achterhoek en als privacy officer bij een gemeente. Opgewekt, vriendelijk en een echte bourgondiër.

Anne te Woerd

Administratief medewerker bij Lefers Advocaten. Ruime ervaring bij een deurwaarderskantoor en in de horeca-administratie. Opgegroeid in Groenlo, nu wonend in Lichtenvoorde. Sociaal. Leidt financieel alles in goede banen.

Lefers Advocaten

Eerlijk en helder.

Jan Lefers is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Steve van Alen is advocaat sinds 2021. Hij specialiseert zich op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij heeft meerdere cursussen gevolgd die zien op deze rechtsgebieden.

Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als uw zaak niet haalbaar is, durven de specialisten van Lefers Advocaten dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten zijn de advocaten van Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van hun aanpak.