
Letselschade
Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.
Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Wij kunnen u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.
Alles over letselschade
Letselschade
Soorten Letselschades:
Oorzaken letselschade:
Laatste nieuws
Op 14 september 2023 vindt er een commissievergadering plaats van de commissie Justitie en Veiligheid. Tijdens dit overleg gaat de commissie in overleg met nabestaanden, afgevaardigden uit onderzoek en wetenschap en enkele relevante betrokken organisaties over de positie van (half)broers en (half)zussen in de Wet Affectieschade. Vooruitlopend op dit overleg heeft de ASP de commissie bericht voorstander te zijn van uitbreiding van de kring van gerechtigden naar broers en zussen.
De ASP bestaat inmiddels 25 jaar. In die tijd is er een hoop veranderd in de personenschaderegeling. De ASP plaatst het slachtoffer centraal. Hoe kunnen wij het de komende 25 jaar nog beter doen?
Wij nodigen u van harte uit voor het
Jubileumcongres ASP “25 jaar het slachtoffer centraal”
op vrijdag 17 maart 2023 in Congrescentrum Antropia, Driebergen-Zeist.
U kunt zich vanaf heden aanmelden!
Om hun leven na een ongeval voort te kunnen zetten, kan een letselschadeslachtoffer hulp in huis nodig hebben, of een aangepast huis. Dat kan geregeld worden via een vergoeding van de aansprakelijkheidsverzekeraar of via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Om het slachtoffer adequaat te helpen, heeft het Verbond van Verzekeraars samen met de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) afgesproken om in overleg met het slachtoffer te bepalen wat de meest optimale en efficiënte oplossing is.
Letselschade
Actueel nieuws
Video’s over letselschade