Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Geen uitzondering spaartaks op letselschadevergoeding
Geplaatst op 10 oktober 2019

Het kabinet heeft laten weten dat het geen uitzondering wil maken op de spaartaks op vergoedingen aan letselschadeslachtoffers.

Hoogte medische claims in 2018 gestegen
Geplaatst op 7 oktober 2019

Volgens verzekeraar MediRisk is vorig jaar de hoogte van medische claims gestegen van gemiddeld 46.000 euro tot 55.000 euro.

Chroom-6 aangetroffen in verf op Utrechtse trams
Geplaatst op 23 september 2019

Provincie Utrecht maakte vorige week bekend dat in de verflaag van trams van Regiotram Utrecht de kankerverwekkende stof chroom-6 is gevonden.