Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Uw letselschade specialisten.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Fonds Slachtofferhulp en ASP maken zich zorgen over slachtofferrechten in tijden van corona
Geplaatst op 19 juni 2020

Het coronavirus heeft de rechtspraak ernstig vertraagd. Naar schatting zijn op dit moment zo’n 40.000 rechtszaken uitgesteld. Fonds Slachtofferhulp heeft onderzoek gedaan onder slachtoffers en advocaten van slachtoffers. Hieruit blijkt dat rechters in de praktijk verschillende beslissingen aangaande rechtszaken nemen.

Van 100 werknemers Tilburgse chroom-6-werkplaats nog niets vernomen
Geplaatst op 17 juni 2020

Er is nog niets vernomen van zo’n 100 mensen die in aanmerking komen voor een uitkering omdat zij vroeger in Tilburg met de stof chroom-6 hebben gewerkt.

Zorgplicht werkgever: ook op thuiswerken van toepassing
Geplaatst op 15 juni 2020

Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Ook als het om thuiswerken gaat hebben werkgevers een zorgplicht. Op grond van artikel 7:658 BW is de werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkplek voor zijn werknemers.