Letselschade: wat is een goede belangenbehartiger?

20 juli 2015

U heeft letselschade. Waar moet u op letten als u een belangenbehartiger zoekt?

  • Neem de tijd. Vraag aan anderen wie goed is. Denk daarbij aan de onafhankelijke vrijwilligers van Slachtofferhulp.
  • Zoek iemand die bij u thuis wil komen. Eerst kennis maken: hebt u een klik met de persoon? Bovendien ziet uw belangenbehartiger dan ook welke schade u thuis lijdt.
  • Zoek iemand met het Keurmerk Letselschade. Dit is onafhankelijk en waarborgt dat u als slachtoffer centraal staat.
  • Check of het een jurist is, om uw belangen goed te behartigen. Letselschade is een rechtsgebied met juridische discussies over aansprakelijkheid, eigen schuld, toerekening, causaliteit en de vraag welke schadeposten worden vergoed.
  • Nog beter: een letselschade advocaat die lid is van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Dit is dé deskundige op het gebied van letselschade en procesrecht. Zo’n advocaat kent de deelgeschilprocedure: een speciaal instrument om vastzittende letselschades vlot te trekken. Door alleen te dreigen met een mogelijke procedure komt er vaak een doorbraak.
  • Een advocaat duur? Nee hoor: de verzekeraar betaalt de kosten van uw belangenbehartiger bovenop de schade. Het maakt niet uit of het uw rechtsbijstandsverzekeraar is (die vraagt aan de verzekeraar ook een vergoeding) of een advocaat.
  • Waarom Jan Lefers? Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Hij heeft in 2002 de opleiding Personenschade afgerond. Hij is lid van de LSA en van de ASP. Hij voert al sinds 2010 het Keurmerk Letselschade. Zijn nieuwe kantoor heeft sinds 1 januari 2015 ook dit . Jan Lefers treedt alleen op voor slachtoffers en is snel, direct en dichtbij. Hij heeft veel ervaring met deelgeschillen en weet hoe dit middel goed kan worden ingezet. Onderhandelen als het kan, procederen als het moet. Samen vooruit, is zijn motto.

Ook benieuwd naar wat Jan Lefers voor u kan betekenen? Loopt uw letselschadezaak moeilijk? Een eerste gesprek is altijd gratis! Bel Jan Lefers: 0545 725 925 of kijk op www.lefers-advocaten.nl.

 

Actueel - In de pers
Actueel - In de pers
Actueel - In de pers