Een letselschade advocaat kost u niets

3 mei 2017

U heeft letselschade. Hoe vindt u een goede belangenbehartiger?

  • Neem de tijd. Vraag aan anderen wie goed is. Denk daarbij aan de onafhankelijke vrijwilligers van Slachtofferhulp.
  • Ga het internet op en zoek op “letselschade advocaat”. Laat u niet imponeren door mensen die roepen dat ze geen advocaat, maar wel specialist zijn: de titel “letselschadespecialist” mag door iedereen gevoerd worden.
  • Zoek iemand die bij u thuis wil komen. Eerst kennis maken: hebt u een klik met de persoon? Bovendien ziet uw belangenbehartiger dan ook welke schade u thuis lijdt. Zonder zo’n blik is de belangenbehartiger niet goed bezig.
  • Check of het een jurist is, om uw belangen goed te behartigen. Letselschade is een rechtsgebied met juridische discussies over aansprakelijkheid, eigen schuld, toerekening, causaliteit en de vraag welke schadeposten worden vergoed.
  • Realiseer u dat een jurist niet kan procederen bij de Rechtbank. Ook een jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar doet dat bijna nooit.
  • Beter: neem een advocaat. Zo’n jurist heeft een aanvullende opleiding gehad om advocaat te mogen worden en is specialist in procederen.
  • Nog beter: een letselschade advocaat die lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Dit is dé deskundige op het gebied van letselschade en procesrecht. Zo’n advocaat kent de deelgeschilprocedure: een speciaal instrument om vastzittende letselschades vlot te trekken. Door alleen al te dreigen met een mogelijke procedure komt er vaak een doorbraak.
  • Een advocaat duur? Nee hoor: de verzekeraar betaalt de buitengerechtelijke kosten van uw belangenbehartiger bovenop de schade. Waarom zou u dan genoegen nemen met minder, als u ook een echte specialist kunt krijgen?
  • Een eerste gesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Denk niet te snel dat in uw situatie u geen schade kunt verhalen: ook als inzittende van bijvoorbeeld een auto bij een eenzijdig ongeval is er vaak verhaal van letselschade mogelijk!

 

Waarom Jan Lefers?

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Hij heeft in 2002 de opleiding Personenschade afgerond. Hij is lid van de LSA en van de ASP: met recht mag hij zich een specialist op het gebied van letselschade noemen. Zijn advocatenkantoor zit in Eibergen, maar hij is actief in de hele Achterhoek en in Twente.

Jan Lefers treedt alleen op voor slachtoffers en is snel, direct en dichtbij. Hij heeft veel ervaring met deelgeschillen en weet hoe dit middel goed kan worden ingezet. Onderhandelen als het kan, procederen als het moet. Samen vooruit, is zijn motto.

Ook benieuwd naar wat Jan Lefers voor u kan betekenen? Loopt uw letselschadezaak moeilijk? Een eerste gesprek is altijd gratis! Bel Jan Lefers: 0545 725 925 of kijk op www.lefers-advocaten.nl.

Actueel - In de pers
Actueel - In de pers
Actueel - In de pers