Home » Advocaat Enschede

Advocaat Enschede

Advocaat in Enschede nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Enschede, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Enschede met meer dan twintig jaar ervaring!

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Enschede. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Vier apneupatiënten uit Nederland stellen Philips aansprakelijk
Geplaatst op 25 november 2021

Ook in Nederland wordt elektronicaconcern Philips aansprakelijk gesteld voor problemen met slaapapneu-apparatuur. Vier gebruikers hebben onlangs een letselschadeadvocaat in de arm genomen.

NedTrain aansprakelijk voor gezondheidsschade bijstandsgerechtigden
Geplaatst op 8 november 2021

De rechtbank in Breda heeft bepaald dat treinonderhoudsbedrijf NedTrain aansprakelijk is voor de gezondheidsschade die 30 (ex-)bijstandsgerechtigden opliepen tijdens het opknappen van treinen.

Jaarlijks tienduizenden overlijdensgevallen door werken met gevaarlijke stoffen
Geplaatst op 13 oktober 2021

Elk jaar overlijden naar schatting meer dan 40.000 mensen aan een beroepsziekte die veroorzaakt is door blootstelling aan een gevaarlijke stof. Door een gebrekkige registratie is de relatie tussen de gezondheidsschade en werkzaamheden echter lastig aan te tonen.