Home » Advocaat Enschede

Advocaat Enschede

Advocaat in Enschede nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Enschede, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Enschede met meer dan twintig jaar ervaring!

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Enschede. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Wijzigingen in het bestuur
Geplaatst op 20 november 2020

Tijdens de (digitale) algemene ledenvergadering van de  ASP op 19 november jl. zijn er een aantal mutaties opgetreden in het bestuur.

Schadeclaim van 1,5 ton afgewezen in langslepende letselschadezaak
Geplaatst op 16 november 2020

Een ex-werknemer die na een val van een trap bij zijn oude werkgever € 40.000 schadevergoeding aangeboden kreeg, wees dit bedrag af na een langslepende letselschadeprocedure. De man geeft aan dat de vergoeding onvoldoende toereikend is.

Geen schadevergoeding voor oud-medewerkers Defensie die met chroom-6 werkten
Geplaatst op 3 november 2020

Drie oud-defensiemedewerkers krijgen geen financiële vergoeding voor het feit dat zij zijn blootgesteld aan de kankerverwekkende stof chroom-6. De Centrale Raad van Beroep (CRvB) meldt dat hun specifieke aandoeningen niet voorkomen op de lijst met aan chroom-6 verwante gezondheidsklachten die is opgesteld.