Advocaat Enschede

Heeft u een goede advocaat in Enschede nodig? Wij zijn gespecialiseerd advocatenkantoor in Eibergen aan de rand van de provincie Gelderland. Wij zijn betaalbaar, deskundig, ervaren en gaan voor een persoonlijke benadering. Jan Lefers werkt samen met zijn team voor cliënten in heel Nederland die een deskundige en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Bij huurrecht hebben wij ons gespecialiseerd in huurovereenkomsten en pacht. Wanneer u een advocaat nodig heeft op het gebied van huurrecht, overeenkomsten bij het huren van een woning of bedrijfspand bent u bij Lefers Advocaten aan het juiste adres. Voor de pacht (het huren van landbouwgrond) zijn er speciale regels opgenomen in het Burgerlijk Wetboek. Ook hier weten Jan Lefers en zijn team raad mee!

Advocaat Enschede met meer dan twintig jaar ervaring!

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR. Bij JPR Advocaten heeft Jan Lefers zich gespecialiseerd op het gebied van letselschade en huurrecht. Lefers Advocaten is lid van verschillende erkende specialistenverenigingen: de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA, de Vereniging vna Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging van Letselschade Advocaten (ASP). Tevens voert het kantoor het Keurmerk Letselschade waardoor slachtoffers weten dat Lefers Advocaten onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand geeft.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd vrijblijvend en voor niets. Als de zaak vanaf het begin niet haalbaar blijkt te zijn, durft Jan Lefers dit ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak. Heeft u vragen over advocaat Enschede? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 0545-725925.

Vrijblijvend gesprek