Advocaat Haaksbergen

Advocaat in Haaksbergen nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Haaksbergen, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

 

 

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Het kantoor voert tevens het Keurmerk Letselschade, waardoor slachtoffers van letselschade weten dat Lefers Advocaten onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand geeft

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Haaksbergen. Daarin wordt hij ondersteund door Larissa Ormel, Marjan Dankbaar en Roy Dams

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

 

Vrijblijvend gesprek