Home » Advocaat Almelo

Advocaat Almelo

Advocaat in Almelo nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Almelo, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Almelo met een specialisme in letselschade en huurrecht

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Almelo. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

123.000 fietsers op spoedeisende hulp na fietsongeluk
Geplaatst op 6 november 2019

VeiligheidNL, het expertisecentrum voor ongevallenpreventie, meldt dat er in 2018 123.000 fietsers op de spoedeisende hulp kwamen. Hiervan had de helft ernstige verwondingen.

Mogelijk letselschadeprocedure na listeriabesmetting
Geplaatst op 25 oktober 2019

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat bekijken of vleeswarenfabrikant Offerman strafbare feiten heeft gepleegd, waardoor onlangs de listeria-bacterie in producten terecht kon komen.

Geen uitzondering spaartaks op letselschadevergoeding
Geplaatst op 10 oktober 2019

Het kabinet heeft laten weten dat het geen uitzondering wil maken op de spaartaks op vergoedingen aan letselschadeslachtoffers.