Home » Advocaat Almelo

Advocaat Almelo

Advocaat in Almelo nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Almelo, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Almelo met een specialisme in letselschade en huurrecht

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Almelo. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Lagere schadevergoeding voor agenten met PTSS
Geplaatst op 26 februari 2021

Vorig jaar kondigden de politie en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een ruimhartiger beleid aan voor agenten met PTSS. Echter, voor langlopende dossiers blijkt dit nieuwe beleid niet goed uit te pakken. Schadevergoedingen worden verrekend met toegekende bedragen uit het verleden. Hierdoor lopen de slachtoffers veel geld mis. Deze bedragen kunnen oplopen tot wel € 100.000.

Zelfbenoemde letselschade-expert veroordeeld voor verduistering
Geplaatst op 23 februari 2021

Een man uit Enschede die zich uitgeeft voor letselschade-expert is veroordeeld tot 14 maanden celstraf. Hij gebruikte met opzet valse arbeidsovereenkomsten en salarisstroken om een schadevergoeding van 300.000 euro los te peuteren van een verzekeraar. Ook verduisterde de man letselschadebedragen van zijn cliënten, die door verzekeraars zijn uitgekeerd.

Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen volgens rechter geen letselschade-uitkeringen: belast in box 1
Geplaatst op 16 februari 2021

Onlangs oordeelde het Hof in Den Haag dat de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen van een Nederlander terecht is belast. De persoon in kwestie is sinds 2001 arbeidsongeschikt. In 2015 ontving de persoon arbeidsongeschiktheidsuitkeringen van het UWV en een verzekeraar.