Home » Advocaat Enschede

Advocaat Enschede

Advocaat in Enschede nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Enschede, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Enschede met meer dan twintig jaar ervaring!

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Enschede. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Fonds Slachtofferhulp en ASP maken zich zorgen over slachtofferrechten in tijden van corona
Geplaatst op 19 juni 2020

Het coronavirus heeft de rechtspraak ernstig vertraagd. Naar schatting zijn op dit moment zo’n 40.000 rechtszaken uitgesteld. Fonds Slachtofferhulp heeft onderzoek gedaan onder slachtoffers en advocaten van slachtoffers. Hieruit blijkt dat rechters in de praktijk verschillende beslissingen aangaande rechtszaken nemen.

Van 100 werknemers Tilburgse chroom-6-werkplaats nog niets vernomen
Geplaatst op 17 juni 2020

Er is nog niets vernomen van zo’n 100 mensen die in aanmerking komen voor een uitkering omdat zij vroeger in Tilburg met de stof chroom-6 hebben gewerkt.

Zorgplicht werkgever: ook op thuiswerken van toepassing
Geplaatst op 15 juni 2020

Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Ook als het om thuiswerken gaat hebben werkgevers een zorgplicht. Op grond van artikel 7:658 BW is de werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkplek voor zijn werknemers.