Home » Advocaat Enschede

Advocaat Enschede

Advocaat in Enschede nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Enschede, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat Enschede met meer dan twintig jaar ervaring!

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Enschede. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Meer dan helft van letselschadeslachtoffers voelt zich als dader behandeld
Geplaatst op 25 september 2020

Uit onderzoeksresultaten van consumenten-televisieprogramma Radar blijkt dat bij meer dan de helft van de letselschadeslachtoffers een discussie is ontstaan over het causaal verband tussen het ongeval en de opgelopen letselschade.

Complicaties bij circa 1 op 6600 fillerinjecties
Geplaatst op 14 augustus 2020

Ongeveer 1 op de 6600 mensen die fillers laten zetten, ondervindt complicaties. Onderzoekers van het Erasmus MC melden dat het inspuiten van fillers kan leiden tot het afsterven van weefsel.

Preventie beroepsziekten door gevaarlijke stoffen kan gerichter
Geplaatst op 28 juli 2020

Volgens wetenschappers Anjoeka Pronk (TNO) en Roel Vermeulen (Universiteit Utrecht) kan de preventie van beroepsziekten die te herleiden zijn aan blootstelling aan gevaarlijke stoffen veel gerichter. Niet iedereen die aan een stof wordt blootgesteld wordt namelijk ziek. De mensen die ziek worden, worden dat bovendien niet op hetzelfde moment.