Home » Advocaat Groenlo

Advocaat Groenlo

Advocaat in Groenlo nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Groenlo, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Specialisatie letselschade

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Groenlo. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Onderzoek naar incompetente belangenbehartigers in letselschadezaken
Geplaatst op 21 juli 2021

Een trage afhandeling van letselschadezaken is voor het Verbond van Verzekeraars aanleiding om onderzoek te doen naar incompetente belangenbehartigers.. Het onderzoek richt zich op belangenbehartigers die de schaderegeling van hun cliënt frustreren door geen informatie aan te leveren bij de verzekeraar of die niet op redelijke verzoeken  reageren. Maar ook belangenbehartigers die facturen voor buitengerechtelijke kosten via de verzekeraar vergoed krijgen en daarnaast kosten in rekening brengen bij het slachtoffer. Dit is het zogenoemde dubbeldeclareren. Dat kan een bepaald bedrag zijn of zelfs een percentage van de schade-uitkering.

Verplichting bijhouden blootstelling gevaarlijke stoffen genegeerd
Geplaatst op 16 juli 2021

Uit recent onderzoek blijkt dat slechts zeven procent van de organisaties een volledige beoordeling en toetsing deed voor alle gevaarlijke stoffen waarmee binnen deze organisaties wordt gewerkt. Maar liefst 70 procent heeft bovendien geen enkele blootstellingsbeoordeling uitgevoerd. Ook negeren werkgevers massaal de verplichting om bij te houden welke werknemers worden blootgesteld aan kankerverwekkende stoffen, zoals chroom-6 en ethanol.

Overlijden kind moet wake-up call zijn voor kinderopvang
Geplaatst op 13 juli 2021

De ouders van een 4-jarige meisje dat vorig jaar om het leven kwam bij een ongeval in een kinderopvang, spreken de hoop uit dat alle mensen die met kinderen werken van het ongeval leren. Het kind kwam om het leven toen een losstaande brandwerende deur op haar viel. Daarbij liep het meisje ernstig hersenletsel op. Een dag later overleed ze aan haar verwondingen.