Home » Advocaat Haaksbergen

Advocaat Haaksbergen

Advocaat in Haaksbergen nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Haaksbergen, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat in Haaksbergen

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Haaksbergen. Daarin wordt hij ondersteund door Nicole Dekker, Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Bayer verzet zich tegen klachten over onkruidverdelger Roundup
Geplaatst op 28 mei 2020

Bayer – de chemieproducent van de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup – blijft bij het standpunt dat glyfosaat veilig is. Glyfosaat is het hoofdbestanddeel van de veelbesproken onkruidbestrijder.

Nabestaanden vliegtuigramp Germanwings eisen meer smartengeld
Geplaatst op 19 mei 2020

Vijf jaar geleden eiste een vliegramp met een Germanwings-toestel in Frankrijk 150 levens. De copiloot van het toestel crashte opzettelijk in de bergen bij Seyne-les-Alpes.

Betere hulp voor politiemedewerkers met PTSS
Geplaatst op 15 mei 2020

Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en de korpsleiding van de politie hebben vastgesteld dat de ondersteuning van politiemedewerkers die tijdens hun werk letsel oplopen, moet verbeteren. Ook moet de afhandeling van letselschadezaken sneller plaatsvinden. Op deze manier wordt de druk op de politiemedewerkers verminderd. Re-integratie bij de politie blijft daarbij het uitgangspunt.

in verband met het coronavirus hebben wij maatregelen genomen.

Lees hier meer
X