Home » Advocaat Haaksbergen

Advocaat Haaksbergen

Advocaat in Haaksbergen nodig? Lefers Advocaten is een kleinschalig gespecialiseerd advocatenkantoor in de omgeving van Haaksbergen, waar Jan Lefers met zijn team werkt voor cliënten in heel Nederland die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht. Persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij.

Jan Lefers is advocaat sinds 1994. Nadat hij zijn opleiding als advocaat begon in Brabant, keerde Jan in 1997 terug naar het Oosten. Hij ging wonen in Eibergen en werkte vanaf 1997 voor JPR Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Vanaf 2004 was hij partner bij JPR.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Advocaat in Haaksbergen

In die tijd ging hij zich specialiseren op het gebied van letselschade en huurrecht. Hij is lid van de specialistenverenigingen de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP).

Vanaf 1 januari 2015 volgt Jan zijn droom en is een eigen advocatenkantoor begonnen dat actief is in heel Nederland, waaronder Haaksbergen. Daarin wordt hij ondersteund door Kimberly Karlsson, Anne te Woerd, Larissa Ormel en Roy Dams.

Jan Lefers neemt graag de tijd voor u. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Als het niet haalbaar is, durft Jan Lefers dat ook eerlijk te zeggen. Voor cliënten is Jan Lefers altijd aanspreekbaar en bereikbaar. “Samen vooruit” is het motto van zijn aanpak.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Jaarlijks tienduizenden overlijdensgevallen door werken met gevaarlijke stoffen
Geplaatst op 13 oktober 2021

Elk jaar overlijden naar schatting meer dan 40.000 mensen aan een beroepsziekte die veroorzaakt is door blootstelling aan een gevaarlijke stof. Door een gebrekkige registratie is de relatie tussen de gezondheidsschade en werkzaamheden echter lastig aan te tonen.

Dronepiloot die fietster verwondde moet letselschadevergoeding betalen
Geplaatst op 23 september 2021

Een man die in mei 2020 een fietster verwondde met zijn drone, heeft een betalingsregeling getroffen voor het vergoeden van letselschade. De fietster werd geraakt door de drone nadat het onbemande vliegende vaartuig door een windvlaag boven het fietspad terechtkwam. De vrouw kreeg de drone vervolgens tegen haar hoofd en liep daarbij blijvend oogletsel op.

Een derde van ondernemers niet verzekerd tegen letselschade
Geplaatst op 17 september 2021

Uit een onderzoek van de bank Knab blijkt dat niet alle ondernemers een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Zo heeft binnen de persoonlijke dienstverlening 67 procent een aansprakelijkheidsverzekering. Binnen de bouwsector is dit 81 procent.