Home » Letselschade advocaat Almelo

Letselschade advocaat Almelo

Letselschade Advocaat in Almelo nodig? Lefers is gespecialiseerd letselschade advocaat in de omgeving van Almelo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen. Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

Letselschade kan een aantal oorzaken hebben:

Daarnaast kan het zijn dat uw naaste is overleden. Als nabestaande hebt u dan ook schade, hoe cru dat ook klinkt. Dit noemen wij overlijdensschade. Uw geliefde krijgt u er niet mee terug, maar er kan wel gekeken worden hoe de financiële gevolgen van zo’n overlijden kunnen worden gecompenseerd.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Geen uitzondering spaartaks op letselschadevergoeding
Geplaatst op 10 oktober 2019

Het kabinet heeft laten weten dat het geen uitzondering wil maken op de spaartaks op vergoedingen aan letselschadeslachtoffers.

Hoogte medische claims in 2018 gestegen
Geplaatst op 7 oktober 2019

Volgens verzekeraar MediRisk is vorig jaar de hoogte van medische claims gestegen van gemiddeld 46.000 euro tot 55.000 euro.

Chroom-6 aangetroffen in verf op Utrechtse trams
Geplaatst op 23 september 2019

Provincie Utrecht maakte vorige week bekend dat in de verflaag van trams van Regiotram Utrecht de kankerverwekkende stof chroom-6 is gevonden.