Home ┬╗ Letselschade advocaat Doetinchem

Letselschade advocaat Doetinchem

U heeft het niet voorzien, maar plotseling gebeurt het toch: u krijgt een ongeluk in het verkeer in de omgeving van Doetinchem, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ziekte als gevolg van uw werk. Hierdoor staat uw leven compleet op zijn kop en heeft u advies van een ervaren letselschade advocaat in Doetinchem nodig. Er komt een hoop op u af, wat moet u nu doen? Er zijn veel praktische zaken die u plotseling moet regelen zoals wie het huishouden voor u kan doen of wie de kinderen naar school brengt. Daarnaast moet u ook nog herstellen van het letsel dat u over heeft gehouden. Hoe gaat u gaat u dat doen?

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Belangrijke vragen komen bij u op zoals: Hoe wordt alles weer normaal? Kan ik de schade verhalen op de andere partij? Bij welke partij kan ik de schade dan verhalen? En hoe moet ik dat dan aanpakken?

Een letselschade advocaat Doetinchem helpt u

Jan Lefers kan u hierbij helpen. Wat enigszins de pijn verzacht is dat een letselschade advocaat Doetinchem niets kost. Dit is helemaal gratis omdat de Nederlandse wet bepaalt dat de kosten verhaald worden op de aansprakelijke partij. Zonder verplichtingen kunnen al deze zaken in een kennismakingsgesprek worden verhaald. Hierbij is vaak veel meer mogelijk dan u zelf denkt.

Letselschade kan een aantal oorzaken hebben, waar u in veel gevallen een letselschade advocaat Doetinchem bij nodig hebt. Onder andere bij een verkeersongeval, een medische fout, een mishandeling of bij iets wat minder vaak voorkomt zoals een beroepsziekte of sportletsel. Wel heeft u ten alle tijden iemand nodig die de schade nog enigszins voor u kan beperken. Lefers Advocaten staat voor u klaar.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Vier apneupati├źnten uit Nederland stellen Philips aansprakelijk
Geplaatst op 25 november 2021

Ook in Nederland wordt elektronicaconcern Philips aansprakelijk gesteld voor problemen met slaapapneu-apparatuur. Vier gebruikers hebben onlangs een letselschadeadvocaat in de arm genomen.

NedTrain aansprakelijk voor gezondheidsschade bijstandsgerechtigden
Geplaatst op 8 november 2021

De rechtbank in Breda heeft bepaald dat treinonderhoudsbedrijf NedTrain aansprakelijk is voor de gezondheidsschade die 30 (ex-)bijstandsgerechtigden opliepen tijdens het opknappen van treinen.

Jaarlijks tienduizenden overlijdensgevallen door werken met gevaarlijke stoffen
Geplaatst op 13 oktober 2021

Elk jaar overlijden naar schatting meer dan 40.000 mensen aan een beroepsziekte die veroorzaakt is door blootstelling aan een gevaarlijke stof. Door een gebrekkige registratie is de relatie tussen de gezondheidsschade en werkzaamheden echter lastig aan te tonen.