Home » Letselschade advocaat Groenlo

Letselschade advocaat Groenlo

Letselschade Advocaat in Groenlo nodig? Lefers Advocaten is een in letselschade gespecialiseerd kantoor in de omgeving van Groenlo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Steve van Alen
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: Wie doet de tuin? Wie kookt? Wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen. Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

De specialisten van Lefers Advocaten staan u graag bij om uw leven weer op de rit te krijgen. Weten wat Lefers Advocaten voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Ook eventuele bijstand daarna is meestal kosteloos. Wij leggen u dat graag uit.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Josée van de Laar (1952-2022)
Geplaatst op 6 september 2022

Met droefheid heeft ASP kennis genomen van het overlijden van Josée van de Laar op 2 september 2022.

Regeling om mensen met stoffengerelateerde beroepsziekten te compenseren uitgesteld
Geplaatst op 21 juni 2022

De Regeling Tegemoetkoming Stoffengerelateerde Beroepsziekten die per 1 juli 2022 in werking zou treden, is onhaalbaar en daarom uitgesteld. Volgens minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is de invoering ervan op dit moment onverantwoord.

Letselschadevergoeding aan agent met PTSS netto uitgekeerd
Geplaatst op 16 juni 2022

Een voormalig politieagent die door zijn werk een posttraumatische stressstoornis (PTSS) opliep, kreeg in 2016 schadevergoeding van € 315.363 netto toegekend wegens verlies van arbeidsvermogen. De vergoeding werd begin 2017 aan de man uitgekeerd.

Letselschade

Actueel nieuws

Actueel - In de pers
Actueel - In de pers
Actueel - In de pers