Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/lefers/domains/lefers-advocaten.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/lefers/domains/lefers-advocaten.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-all-import-pro/classes/config.php on line 47
Letselschade advocaat Hengelo - Lefers Advocaten

Home » Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade Advocaat Hengelo nodig? Lefers Advocaten is een gespecialiseerd letselschade advocatenkantoor in de omgeving van Hengelo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

Letselschade kan een aantal oorzaken hebben:

Daarnaast kan het zijn dat uw naaste is overleden. Als nabestaande hebt u dan ook schade, hoe cru dat ook klinkt. Dit noemen wij overlijdensschade. Uw geliefde krijgt u er niet mee terug, maar er kan wel gekeken worden hoe de financiële gevolgen van zo’n overlijden kunnen worden gecompenseerd.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Steeds meer huidkanker door zonnebaden
Geplaatst op 19 februari 2020

Het gebruik van de zonnebank in Nederland moet aan banden worden gelegd. Dat stelt prof. Peter Huijgens op nieuwswebsite AD.nl.

Exorbitant hoge smartengeldvergoeding na omvallen IKEA-kast
Geplaatst op 4 februari 2020

Een omgevallen IKEA-kast leidde in de Verenigde staten onlangs tot 46 miljoen dollar smartengeld. De zoon van een Californisch echtpaar overleed nadat de kast op hem viel.

Smartengeldvergoedingen voor psychische schadelicht gestegen
Geplaatst op 28 januari 2020

Uit uitspraken van rechters blijkt dat slachtoffers van een ongeval, medische misser of misdrijf hogere vergoedingen krijgen voor psychische schade dan vier jaar geleden.