Home » Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade Advocaat in Hengelo nodig? Lefers Advocaten is een in letselschade gespecialiseerd kantoor in de omgeving van Hengelo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Steve van Alen
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: Wie doet de tuin? Wie kookt? Wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen. Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

De specialisten van Lefers Advocaten staan u graag bij om uw leven weer op de rit te krijgen. Weten wat Lefers Advocaten voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Ook eventuele bijstand daarna is meestal kosteloos. Wij leggen u dat graag uit.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Rosalba van Tilburg wint de ASP Scriptieprijs 2024
Geplaatst op 8 juni 2024

Tijdens het ASP congres op 7 juni 2024 werd de winnaar van de ASP-Scriptieprijs 2024 bekend gemaakt. Deze prijs, die sinds 2016 jaarlijks wordt uitgereikt (tot dit jaar door de Stichting Beer Impuls), is een scriptieprijs voor masterstudenten. Het doel van deze prijs is het constructief bijdragen aan de ontwikkeling van jong talent op het gebied van rechtshulp aan slachtoffers van personenschade.

 

 

Genomineerden voor de ASP-Scriptieprijs 2024
Geplaatst op 2 mei 2024

Sinds 2016 werd door de Stichting Beer Impuls jaarlijks een scriptieprijs voor masterstudenten uitgereikt. Vanaf 2024 neemt de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) de organisatie van deze scriptieprijs over.

Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken
Geplaatst op 12 april 2024

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken en belangenbehartigers met onvoldoende kennis van zaken. Alleen gereguleerde organisaties zouden slachtoffers moeten kunnen begeleiden. Dat stellen twaalf organisaties die allen werkzaam zijn in de letselschade-sector in een gezamenlijk manifest.

Letselschade

Actueel nieuws

Actueel - In de pers
Actueel - In de pers
Actueel - In de pers