Home » Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade Advocaat Hengelo nodig? Lefers Advocaten is een gespecialiseerd letselschade advocatenkantoor in de omgeving van Hengelo. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Nicole Dekker
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

Letselschade kan een aantal oorzaken hebben:

Daarnaast kan het zijn dat uw naaste is overleden. Als nabestaande hebt u dan ook schade, hoe cru dat ook klinkt. Dit noemen wij overlijdensschade. Uw geliefde krijgt u er niet mee terug, maar er kan wel gekeken worden hoe de financiële gevolgen van zo’n overlijden kunnen worden gecompenseerd.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Financiële paragraaf Handreiking zorgschade: beter ten halve gekeerd, dan…
Geplaatst op 18 januari 2021

De Letselschade Raad heeft de financiële paragraaf van de Handreiking Zorgschade ter consultatie openbaar gemaakt. Door een commissie binnen de ASP is dit concept bestudeerd. In een vandaag aan de Letselschade Raad toegezonden zienswijze kraakt de ASP een aantal harde noten.

Jonge vrouw loopt ernstig letsel op na hondenbeet
Geplaatst op 4 januari 2021

Onlangs werd een jonge vrouw in Den Haag gebeten door een pitbull. Het voorval gebeurde nadat de vrouw een ander hondje dat door het dier werd belaagd wilde redden.

Hoge werkdruk zorgpersoneel leidt tot psychische klachten
Geplaatst op 23 december 2020

Eén op de vijf verpleeghuismedewerkers heeft depressieve of burn-outklachten. Dit is gebleken uit onderzoek van het UMCG en LUMC.