Home » Letselschade advocaat Winterswijk

Letselschade advocaat Winterswijk

Letselschade Advocaat in Winterswijk nodig? Lefers Advocaten is een in letselschade gespecialiseerd kantoor in de omgeving van Winterswijk. Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop.

Maak een afspraak
Jan Lefers
Steve van Alen
Uw letselschade specialisten

Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: Wie doet de tuin? Wie kookt? Wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken.  Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen. Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat?

De specialisten van Lefers Advocaten staan u graag bij om uw leven weer op de rit te krijgen. Weten wat Lefers Advocaten voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Ook eventuele bijstand daarna is meestal kosteloos. Wij leggen u dat graag uit.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken
Geplaatst op 12 april 2024

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken en belangenbehartigers met onvoldoende kennis van zaken. Alleen gereguleerde organisaties zouden slachtoffers moeten kunnen begeleiden. Dat stellen twaalf organisaties die allen werkzaam zijn in de letselschade-sector in een gezamenlijk manifest.

Aantal malafide letselschadebureaus toegenomen
Geplaatst op 8 april 2024

De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) nam kennis van het nieuws dat het aantal “malafide letselschadebureaus” zou zijn toegenomen. Zowel het Algemeen Dagblad als de NOS berichten dat "de branche” er nu voorstander van is om van ‘Letselschaderegelaar een beschermd beroep te maken. Ook wordt het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) genoemd als een kwaliteitskeurmerk.

ASP-congres “Het gezin: kind van de rekening?”
Geplaatst op 15 maart 2024

Logo congres

Het drukbezochte jubileumcongres bleek vorig jaar een doorslaand succes en smaakte naar meer. Daarom is besloten jaarlijks een ASP-congres te organiseren, waarin het slachtoffer centraal staat. Dit jaar is het thema  Dit jaar is het thema “Het gezin: kind van de rekening?”. 

Wij nodigen u van harte uit voor het

ASP-congres “Het gezin: kind van de rekening?”

op vrijdag 7 juni 2024 in Congrescentrum Antropia, Driebergen-Zeist.

U kunt zich reeds aanmelden. Daarnaast zijn er ook plaatsen beschikbaar voor studenten. Zij kunnen tegen zeer gereduceerd tarief deelnemen.

Letselschade

Actueel nieuws

Actueel - In de pers
Actueel - In de pers
Actueel - In de pers